Fresh Fingers – Pret Crema (2020)

Fresh Fingers – Prezentare generală

Fresh Fingers nu este doar un alt spray care are ca scop tratarea infecțiilor fungice și lupta împotriva micozei piciorului, ci este un produs inovativ, creat din ingrediente naturale, care reușește să combată atât infecțiile fungice, cât și ciuperca piciorului.

Ce este micoza piciorului?

Fresh Fingers – Prezentare generală

Micoza, sau ciuperca piciorului, este o infecție care apare atât la nivelul pielii, cât și la nivelul unghiei piciorului. Această infecție poate să fie contagioasă și să se răspândească rapid în mediile calde și umede, cum ar fi bazinul de înot, sauna, spa-ul etc.

Un tratament special al acestor ciuperci nu face decât să înrăutățească lucrurile, din cauza faptului că infecția nevindecată se va răspândi și va provoca un sentiment de discomfort când mergeți, sau chiar durere. Recomandarea unui medic specialist ar fi tratarea din timp a acestor afecțiuni ale pielii, iar Fresh Fingers vă vine în ajutor cu o formulă eficientă și rapidă, din ingrediente atent alese.

Funcționează tratamentul cu Fresh Fingers sau e țeapă?

Fresh Fingers spray este eficient în tratarea micozelor și ciupercilor, are un efect imediat și te ajută să scapi de acea senzație de mâncărime, resimțită la nivelul piciorului. Datorită acțiunii sale imediate, fără efecte secundare, Fresh Fingers este tratamentul recomandat de fiecare medic specialist.

„Fresh Fingers are grijă de picioarele tale” și te ajută să te simți bine și să îți îndeplinești sarcinile de zi cu zi.

Rezultatele unui studiu, realizat de către cecetători, au demonstrat eficacitatea medicamentului Fresh Fingers în lupta cu infecțiile și ciuperca piciorului. Ba mai mult, 80% dintre cei care au participiat la studiu au observat o diferență încă din prima zi de utilizare a spray-ului. De aceea, Fresh Fingers este recomandarea oricărui medic specialist.

Utilizarea spray-ului Fresh Fingers are beneficii reale, deoarece acesta:

 • Elimină senzația de mâncărime
 • Previne și ajută la vindecarea infecțiilor fungice
 • Menține un aspect estetic al piciorului și unghiilor
 • Tratează iritațiile și inflamațiile pielii
 • Înlătură senzația de transpirație a picioarelor

Un alt beneficiu care vine odată cu folosirea produsului Fresh Fingers este faptul că acest spray tratează ciuperca și infecțiile, indiferent de stadiul lor de dezvoltare.

Picioare sănătoase, viață sănătoasă!

Fresh Fingers înseamnă picioare sănătoase.

Ce ingrediente active conține Fresh Fingers, conform prospectului?

Fresh Fingers – Ingrediente active

Fresh Fingers are la baza formulei sale de acțiune ingrediente naturale, care nu provoacă efecte secundare.

Conform prospectului, Fresh Fingers conține:

 • Clotrimazol – antifungic care se utilizează în tratarea infecțiilor cu ciuperca piciorului și care reușește să alunge senzația de mâncărime și să prevină evoluția infecțiilor.
 • Complex de vitamine – acestea conferă pielii un aspect mai estetic și mai plăcut, prin eliminarea celulelor exfoliate și prin hidratare.
 • Extract de miere – ingredient natural și versatil, care are multe beneficii și este utilizabil în numeroase situații. Așa cum mierea este benefică atunci când te confrunți cu o răceală, aceasta te ajută și în momentele în care suferi de o infecție fungică, datorită faptului că aceasta are rolul de a curăța, hidrata și netezi pielea și de a alunga mirosul neplăcut.
 • Lămâie – beneficiul lămâii constă în mirosul plăcut și revigorant, pe care aceasta îl lasă în urma aplicării.
 • Pudră din sucul frunzei de Aloe barbadensis – are rolul de a înlătura celulele moarte și de a înmuia și hidrata pielea.
 • Extract din uleiul fructului de Olea europaea – uleiul are efect revigorant și conferă un miros plăcut.

Cum se administrează Fresh Fingers? Ce scrie pe prospect?

Fresh Fingers – Mod de administrare

Produsul Fresh Fingers este ușor de folosit și are rezultate încă de la primele utilizări, fără însă a avea și efecte secundare neplăcute. Spray-ul se poate aplica de 2-3 ori pe zi, după ce picioarele au fost spălate, și se poate folosi indeferent de stadiul în care este infecția, fie că vorbim de unul incipient sau de unul avansat. Fresh Fingers trebuie folosit pe o perioadă de 20-30 de zile.

Unde pot cumpăra Fresh Fingers la un preț bun în farmacii? În Farmacia Tei sau Catena?

Fresh Fingers – Pret

Deocamdată, produsul Fresh Fingers se regăsește doar pe site-ul nostru oficial, unde puteți beneficia și de un preț cât se poate de accesibil, special pentru clienții noștri.

Infecția fungică și ciuperca sunt afecțiuni destul de periculoase și trebuie tratate la timp. Scapă de ele cu Fresh Fingers. Este un spray inovator, cu ingrediente naturale și proprietăți antiseptice, antibacteriene și antioxidante, fără efecte secundare neplăcute.

Fresh Fingers acționează rapid în locul afectat de ciuperca pielii, care îți provoacă senzații de mâncărime și disconfort, și ameliorează simptomele, încă de la primele aplicări, datorită formulei sale active, ce conține ingrediente atent selecționate. Mai mult decât atât, după folosirea acestui spray inovator, pielea are un aspect mai neted și este mai fină, datorită vitaminelor care se regăsesc în compoziția lui.

Rezumatul Recenziei – Fresh Fingers

Fresh Fingers – Recenzie

Ca să îți poți îndeplini sarcinile de zi cu zi, trebuie să te simți bine și să te poți deplasa oriunde și oricât ai nevoie. Atunci când te confrunți cu o infecție fungică, ai o senzație de disconfort, care te face să nu mai dai același randament, pe care l-ai da în mod obișnuit, și îți pune piedici în a-ți realiza sarcinile. O zi bună este determinată de starea ta de bine și de modul în care te simți și te raportezi la lucrurile din jurul tău.

Dacă nu te simți bine, nu poți avea o zi prea bună. Picioarele sănătoase înseamnă o stare de bine. Fresh Fingers, un spray minune, recomandat de orice medic specialist, este ajutorul tău de încredere în combaterea infecțiilor și menținerea sănătății picioarelor, datorită compoziției sale, pe bază de ingrediente naturale. Tratează infecțiile fungice încă de la început și nu le lăsa să evolueze și să-ți afecteze starea de bine. Comandă spray-ul „Fresh Fingers care are grijă de picioarele tale și de sănătatea ta.”

Fresh Fingers – Păreri din farmacii și de pe forum

Ioana Maria Calotescu – învățătoare

Vara trecută am fost de multe ori la strand și la piscină și cred că de acolo am colectat o ciupercă la picior care mi-a dat bătăi de cap multe zile. Într-o zi, prietena mea care e dermatolog mi-a recomandat spray-ul Fresh Fingers și mi-a mărturisit că pe ea asta a ajutat-o atunci când a avut o infecție la unghia piciorului. Am cumpărat spray-ul de pe site și am așteptat nerăbdătoare să vină să îl folosesc. Trebuie să recunosc că am observant îmbunătățiri încă de la primele utilizări. Îl aplicam o data dimineața și o data seara, dar rezultatele au fost vizibile încă de la început. Pot spune că Fresh Fingers chiar este de folos și pe mine m-a ajutat.”

Octavian Dan Tâmplărescu – agent de vânzări

„În meseria mea trebuie să merg mult, stau aproape toată ziua în picioare și mă plimb mult. Ei bine, atunci când faci asta și te confrunți cu o infecție fungică la unghii și la picior, este de-a dreptul oribil. Îmi aduc aminte ce mult mă îngrozeau zilele de lucru când mă confruntam cu această problemă și nu știam de spray-ul Fresh Fingers. Am încercat mai multe variante în a-mi trata ciuperca, dar nici una nu a avut un efect la fel de vizibil și de rapid precum Fresh Fingers. Îl recomand din toată inima.”

Melania Raluca Grigorescu – agent imobiliar

„Îmi plac hainele vintage și papucii la fel, motiv pentru care mereu în weekend-uri dau fuga la second hand. Când am fost data trecută am probat mulți papuci, nu cred că a fost cea mai bună decizie din cauza faptului că m-am ales cu o ciupercă destul de urâtă la picior care mi-a provocat mâncărimi și bătăi de cap. După ce am încercat mai multe tratamente care nu au avut neaparat un efect bun din cauza faptului că îmi dispărea ciuperca pe moment, dar în câteva zile apărea la loc. Am vorbit cu sora mea care mi-a recomandat spray-ul Fresh Fingers, neștiind ce să mai fac, l-am cumpărat și am început să-l folosesc. Într-adevăr este un produs bun și efectele sunt observabile după câteva utilizări. Pe mine una chiar m-a ajutat.”

Fresh Fingers – Pareri de pe Forum

0 Shares
Copy link