VEZI AICI cele 3 lucruri pe care trebuie să le eviți pentru a nu acumula depozite de grăsime în corp!

Stiati ca aceste 3 lucruri pe care le faceti seara va pot ingrasa? Iata ce trebuie sa evitati! Studii recente au confirmat asocierea cortizolului cu grasime abdominala. 

Cortizolul este un hormon care este eliberat de organism pentru a face fata stresului si, din pacate, nivelurile ridicate de cortizol sunt asociate cu niveluri crescute de grasime abdominala. Vreti sa reduceti nivelul de cortizol si sa ardeti mai multa grasime de pe abdomen? Nu faceti aceste lucruri seara, daca doriti sa reduceti grasimea!

Iata cele 3 lucruri pe care le puteti face incepand de astazi:

1. Munciti mai putin:
Noi cercetari arata ca, daca lucrati mai mult de 48 de ore pe saptamana, creste stresul si creste si probabilitatea de a consuma mult alcool, care poate fi consumat peste masura. Consumul de alcool creste cortizolul si impreuna o crestere a grasimii abdominale. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a reduce dimensiunea abdomenului, pastrati in minte acest sfat si daca este posibil, reduceti orele de lucru.

Eliberati-va de stres si de cantitatea de alcool se va reduce, iar acest lucru va face minuni pentru sanatatea ta si talia dumneavoastra.

2. Nu consumati cofeina dupa ora 18:00:
Cofeina poate dubla nivelul de cortizol, mai ales daca este consumata pe timp de noapte, atunci este foarte probabil sa aiba un impact negativ asupra calitatii somnului. Un somn neintrerupt in fiecare noapte este esential pentru a reduce cortizolul, prin urmare, evitati cafeina seara.

3. Luati o pauza de la tehnologie:
Un studiu recent canadian a constatat ca cei care folosesc in mod constant device-uri tehnologice in timpul zilei (TV, telefoane, calculatoare) au un nivel de stres semnificativ mai mare decat cei care isi iau o pauza in timpul zilei.

Mai mult stres = mai multa grasime abdominala, deci, daca doriti sa reduceti circumferinta taliei, incepeti sa planificati o pauza din cand in cand, fara niciun dispozitiv in preajma.