Usturoiul chinezesc se găseşte în toate supermarketurile de la noi. Cât de toxic este. Mai cumperi?

Usturoiul produs în China este toxic. Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com.

Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Cum identifici usturoiul chinezesc?

Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.

Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă pui mujdei de usturoi în cadă când faci baie. Sună ciudat, dar e miraculos!

Trucul de mai jos pare ciudat la prima vedere, dar are o serie de efecte nebănuite, pe care le vei simți pe propria piele încă de la prima încercare.

Seară, după ce ai ajuns acasă de la birou, încearcă să faci o baie cu apă călduță, în care ai pus în prealabil o cană de usturoi pisat sau o jumătate de cană de praf de usturoi. Intră în cadă și stai 30 de minute în apă, după care spală-te cu gel de duş sau săpun, așa cum faci în mod normal. La final vei observa că te simți mult mai bine.

Motivul? Usturoiul are proprietatea de a extrage foarte ușor și eficient toxinele din organism. Dacă ai probleme cu tensiunea, o baie cu usturoi te va ajută să o reglezi. Nu în ultimul rând, dacă ai febra musculară apelează cu încredere la acest truc! Vei scapă aproape de tot de durerea supărătoare, scrie bzi.ro.