Ultima oră! Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital! Cine i-a spart dinții artistei?

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite și mai cunoscute artiste de la noi, însă acum trece prin clipe mai puțin ușoare în urma unui incident stupid pe scenă. 

Ea a ajuns de urgență la spital în urma unui incident mai ciudat: un dansator i-a spart dinții. Se pare că totul s-ar fi întâmplat la repetiții, așa cum a și mărturisit Andreea Bănică pe contul personal de pe o rețea de socializare:

,,În urma unui mic accident am ajuns la doctor. Un dansator a „dansat” prea mult (mi-a lovit microfonul) şi mi-a spart dintele din faţă… Să te ţii ce a fost la gura mea… De atunci sufăr! Azi sunt pe mâini bune”, a scris Andreea Bănică pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

În urmă cu ceva vreme artista făcea o confesiune dureroasă despre clipele de după nașterea fetiței sale:

„Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc. Țin minte că, pe când Sofia avea trei luni de zile și era cu bunicii la mare, m-au sunat să îmi spună că Sofia a răcit la plămâni. În momentul acela mi-am smult cheia din cuier, am luat papucii și am fugit de îndată la Eforie. Am condus o oră și jumătate. M-a oprit și poliția. Plângeam pentru că m-am simțit vinovată că nu eram alături de ea”, a declarat Andreea Bănică, potrivit antena 3.

Andreea Bănică este o cântăreață română. A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

CITEȘTE ȘI:

S-a aflat ce a băgat-o în depresie pe Cristina Stamate! Actrița și-a pus capăt zilelor de bunăvoie dintr-un motiv sfâșietor! Nimeni nu poate să creadă așa ceva, iată ce s-a întâmplat în ultimul ei an de viață

Deși avea 71 de ani atunci când s-a stins din viață, Cristina Stamate avea un organism sănătos. Potrivit spuselor unor oameni care au cunoscut-o personal, nu boala i-ar fi cauzat moartea, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut în urmă cu câțiva ani.

Se pare că abia în ultimul an Cristina Stamate trecuse printr-o schimbare și se transformase complet. Nimeni, în afară de câțiva prieteni apropiați, nu a știut prin ce dramă cumplită trecea, nici ce era în sufletul ei.

Din păcate potrivit unor cunoștințe ale regretatei actrițe, artista nu a mai avut puterea de a-și duce la capăt zilele, în ultima perioadă refuza să mănânce și ar fi fost găsită deshidratată de către medici, în locuința sa, asta fiindcă nu se îngrijea corespunzător.

Iată ce a declarat iubita prezentatoare Teo pe acest subiect:

,,Nu a mai vrut sa traiasca. I se luase de viata. Nu a mai vrut sa bea apa, nu a mai vrut sa manance, sa iasa din casa. Acum cateva zile cand i s-a facut rau nu a putut fi transportata la spital pentru ca nu a dorit asta. S-au facut interventii la locuinta. Ea si-ar fi revenit, dar daca nu mananci si nu bei nimic…Se pare ca ar fi fost vorba de un eveniment din viata ei personala care a terminat-o si nu a mai vrut sa mai continue (…) Ea aparea cu zambetul pe buze, insa doar din respect pentru publicul ei si oamenii care o iubeau”.

Sursa: wowbiz.ro