Trucuri pentru curățarea unor obiecte care credeați că vor rămâne veșnic murdare!

1. Cadrul ferestrelor: Spălațiți partea inferioară a cadrului cu apă și oțet. Folosind o sticlă cu pulverizator de apă umplută cu apă și oțet într-un raport de 1: 1, pulverizați soluția. Apoi, frecați bine cu o periuță de dinți veche și ștergeți-o mai întâi cu un prosop de hârtie, apoi cu o cârpă umedă. Acum, iată rezultatul!

2. Tapiţeria: Se amestecă împreună 1 lingură de sodă, 1/3 de un pahar de oțet, apă caldă (dar nu fiartă) și 1 lingură de dero. Amestecul funcționează perfect pentru îndepărtarea petelor din tapițerie. Ca atare, soluția poate adăuga o anumită prospețime canapelei dvs.

3. Grilajul de deasupra aragazului: Grăsimea și uleiul din grătar pot fi curățate cu ajutorul amoniacului. Puneți grilajul într-o pungă de plastic sigilată și adăugați 2-3 linguri de soluție. Lăsați timp de 12 ore, apoi se spală. Terminat!

4. Chiuveta: Se amestecă 2 linguri de sodă calcinată și 2 linguri de praf de copt obișnuit și se freacă suprafața chiuvetei ușor umedă. După aproximativ 10 minute, amestecați 50 g de oțet și 50 g de înălbitor și se toarnă în chiuvetă. Așteptați o jumătate de oră, apoi spălați chiuveta cu apă.

5. Cuptorul cu microunde: Se toarnă un pahar de apă într-un recipient mare și se adaugă câteva linguri de oțet. Puneți-l în cuptorul cu microunde, porniți-l și așteptați până când fereastra începe să se aburească.

6. Robineți comați: Pentru ca suprafețele cromate să fie curățate cât mai mult posibil, ștergeți-le cu hârtie de ceară. În curând veți petrece mai puțin timp să curățați baia decât v-ați fi putut imagina.