Trucuri de frumusețe care îți vor face viața mai ușoară!

Toate femeile știu deja că pentru a avea grijă de tine și fe felul în care arăți e nevoie de mult efort și timp.
Trebuie să fii la curent cu cele mai noi descoperiri în materie de frumusețe și să stai să le testezi pentru a vedea dacă sunt eficiente și în cazul tău.
Iată 7 trucuri foarte ușoare care te vor ajuta să economisești mult timp:

 

1. Albirea unghiilor

Unghiile pot avea o tentă gălbuie dacă utilizezi des ojă închisă la culoare.  Pentru a le face să fie curate și albe din nou, înmoaie un disc de vată în suc de lamaie, înfășoară-l în jurul unghiei, apoi acoperă cu folie. Păstrează folia timp de 10-15 minute, apoi scoate-o.

 

2. Fii atentă la valabilitatea produsului

 

 

Cele mai multe dintre companiile de frumusețe folosesc acest simbol pentru a indica ce valabilitate are produsul după ce a fost deschis. Ca să nu riști să folosești produsul mai mult timp decât ar fi indicat, notezează pe pe produs cu un marker când a fost folosit pentru prima oară.

 

3. Picăturile de ochi  pot fi un excelent ajutor pentru rimelul uscat

 

Dacă rimelul s-a uscat și nu poți să-l mai folosești, adaugă câteva picături de ochi în rimel, închide-l și agită-l. Nu pune apă sau alte lichide! Pot să dăuneze ochiilor.

 

4.Curăță placa de păr și ondulatoarele

 

Pentru a curăța placa de păr sau ondulatorul amestecă apă oxigenată și bicarbonat de sodiu și șterge suprafața folosind o cărpă moale, apoi ștereg cu o cârpă uscată.

 

5. Cum să ai o manichiură perfectă

 

Înainte de a aplica lacul de unghii, aplică un ulei hidratant în jurul unghiilor. Astfel, vei înlătura cu ușurință excesul de ojă.

 

6. Protejează-ți cosmeticele pe durata călătoriilor

 

Pentru a te asigura că pudra pubere sau fardurile nu se sparg atunci când călătorești, pune vată sau dischete demachiante deasupra lor pentru a le proteja. Astfel nu riști să se spargă.

 

Sursa