Ţi-l mai aminteşti pe chipeşul Hercule? Vezi cum arată acum, la 59 de ani, după 3 atacuri cerebrale! Fotografii nemaivăzute:

Kevin Sorbo a povestit despre cele trei atacuri cerebrale prin care a trecut în 1997, îndemnând la implicarea într-o campanie care urmăreşte informarea în legătură cu recunoaşterea paşilor care prevestesc un atac cerebral.

„Asemenea personajului meu, Hercule, obişnuiam să cred că sunt invincibil. Apoi, în 1997, am început să experimentez tremurături şi senzaţii de rece în braţul stâng, în degete şi dureri arzătoare pe partea stângă”, povesteşte el.

Un anevrism i-a provocat „sute de cheaguri de sânge”, dintre care trei au rezultat în atacuri cerebrale. În continuare, lui Kevin Sorbo i-a slăbit vederea cu 10 la sută la ambii ochi, actorul suferind de migrene, oboseală coleşitoare şi dureri de mâini.

„Chiar şi cu toată durerea fizică, şocul de a experimenta o asemenea boală care mi-a schimbat viaţa – înainte chiar de a avea şansa să trec prin criza vârstei mijlocii – a fost şi mai dureroasă”, precizează Sorbo, spunând că a avut nevoie de trei ani de terapie ca să se simtă „normal” din nou.

După ce şi-a revenit, a reluat filmărille
După cele trei atacuri cerebrale suferite, Kevin Sorbo a continuat să lucreze şi la ultimele două sezoane din seria „Hercule”, şi la ultimii cinci ani din al doilea lui serial, „Andromeda”, apărând şi în alte 40 de filme de atunci.

Sorbo s-a căsătorit în 1998 cu actriţa Sam Jenkins, cei doi având împreună trei copii: Braedon Cooper, de 11 ani, Shane Haaken, de opt ani şi Octavia Flynn, în vârstă de şapte ani. Kevin este şi purtătorul de cuvânt şi preşedintele organizaţiei non-profit A World Fit For Kids!, care antrenează adolescenţii să devină mentori pentru copiii mai mici, potrivit mediafax.ro.