Cum să-ți scoți punctele negre acasă, simplu și eficient! Tot ce îți trebuie ai deja în bucătărie!

Punctele negre sunt coşmarul oricărei femei. Sunt foarte inestetice şi cu siguranţă teai confruntat şi tu cel puţin o dată cu această problemă. Din fericire poţi scăpa de ele foarte uşor printr-o metodă inedită. Folia alimentară este cea care te va ajuta  le elimini complet!

Pentru a scăpa de punctele negre cu ajutorul foliei alimentare ai nevoie de:
– o bucată de folie alimentară din plastic
– un prosop
– 2-3 şerveţele
crema hidratantă pe baza de ulei
Spalăte foarte bine pe faţă cu apă călduţă. Este de preferat apelezi la această metodăinedită imediat după ce ai făcut baie sau dus, pentru atunci porii pielii sunt deschişişi rezultatele vor fi cele dorite. Aplică pe zonele afectate crema din abundenţă. Acoperă apoi zona cu folie alimentară şi deasupra pune un prosop încălzit în prealabil. Atenţie! Prosopul nu trebuie fie fierbinte, ci doar cald. Lasă crema acţioneze timp de 5-10 minute.

După 5-10 minute se îndepărtează prosopul şi folia de plastic. Masează uşor tenul cu şerveţelele, fără ştergi crema, timp de 1-2 minute. Zona va deveni uşor roşie, însăimpurităţile vor ieşi imediat, cu foarte multă uşurinţă. Această procedura se efectuează o dată pe săptămânaşi oferă rezultate excelente. Nu este agresivă cu pielea şi se potriveşte perfect oricărui tip de ten.

La final spalăte pe faţă cu apă rece şi ştergete uşor cu o loţiune tonică. Dacă simţi este necesar poţi aplici o crema hidratantă. Vei simţi această nevoie mai ales dacă ai tenul uscat sau sensibil.