Vedetele sunt înnebunite după acest truc! Iată cum poți slăbi consumând această plantă la 1 leu legătura!

Frunzele și rădăcina leușteanului sunt folosite pentru a trata sau pentru a preveni mai multe afecțiuni. De asemenea, leușteanul te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Iată ce trebuie să faci.

Preparatul din leuștean care te ajută să scapi de kilogramele în plus
Rădăcina și frunzele leușteanului tratează guta, reumatismul și bolide de inimă. De asemenea, elimină nisipul de la rinichi. Leușteanul este recomandat și celor care au probleme cu circulația, persoanelor care au pietre la rinichi sau bila leneșă.

Sucul obținut din 10 lingurițe de leuștean proaspăt și o cană de suc de morcov previne formarea calculilor renali sau, dacă aveți deja această problemă, atunci sucul poate fi folosit pentru dizolvarea calculilor. În cazul în care nu aveți leuștean proaspăt, puteți folosi și leuștean uscat sau semințe de leuștean. Se face o infuzie folosind 2 lingurițe de leuștean uscat sau semințe de leuștean și 250 de ml de apă.

În cazul în care aveți probleme cu circulația, atunci este indicat să consumați în fiecare zi 15-20 de grame de leuștean proaspăt. Același tratament este recomandat și celor care suferă de crize biliare.

Rădăcina leușteanului tratează bolile de stomac. De asemenea, ceaiul de leuștean este un bun laxativ și un bun diuretic. În plus, te ajută să slăbești, îți face tenul strălucitor și elimină toxinele din corp.

Pentru a slăbi, este indicat să bei în fiecare seară o cană de ceai de leuștean. Acestea poate fi rece sau cald, în funcție de preferințe. Acesta va topi grăsimea de pe ficat, grăsimea de pe inimă și va avea efecte benefice asupra circulației. Pentru a prepara infuzia ai nevoie de o linguriță cu vârf de frunze de leuștean. Pune-le într-o cană cu apă clocotită, lasă-le un minut, după care poți strecura apa. Se pot bea trei căni pe zi.

Se poate prepara și suc din frunze de leuștean. Se folosesc frunze proaspete. Este bine să se consume aproximativ 100-200 de ml de suc pe zi. Acesta va detoxifia corpul și va purifica sângele.