O femeie s-a vindecat de ciroză hepatică avansată consumând acest aliment!

“Nu există leac împotriva cirozei” aşa afirmă medicii iar în cazul în care eşti diagnosticat cu asemenea boală a ficatului, pur şi simplu tu poţi spune la revedere de la viaţă mai devreme sau mai târziu. Eu unul sincer nu mai cred nimic din ce spun medicii în ceea ce priveşte bolile cronice. Nenumăratele medicamente prescrise, sfaturile, regimul impus sunt pentru mine de domeniul trecutului.

Pot spune că rămâne deocamdată o necunoscută de ce oamenii din ziua de azi practic nu mai ascultă sfaturile medicilor şi se orientează încet încet către natură….mai exact către vindecarea prin remediile naturiste.

Va spun sincer că au şi de ce face asta, întrucât ne-am săturat să fim controlaţi, să fim bombardaţi de chimicalele introduse în medicamentele pe care ni le prescriu, indiferent dacă avem o boală gravă că cea de mai sus sau dacă avem o simplă răceală.

În argumentarea celor menţionate stau extrem de multe cazuri în care oamenii s-au vindecat pe cale naturală, fără a urmă indicaţiile medicilor, unul dintre cazuri aflându-l recent, de la o femeie de 60 de ani, care nu a vrut să-i dezvălui identitatea, o femeie care s-a vindecat miraculos de ciroză consumând zi de zi un singur preparat – salată de sfeclă roşie!

Povestea ei începe în vara anului 2012, când a fost diagnosticată de medicii de la un spital din Craiova, având ciroză hepatică în stadiu avansat, ciroză însoţită de ascită.

La aflarea cumplitei veşti, pur şi simplu moralul ei a căzut la pământ. Credea că în scurt timp totul se va termină şi că viaţă ei va lua sfârşit.

În prima faza medicii i-au prescris un număr imens de medicamente care să-i aducă un ajutor ficatului şi au hotărât că trebuie neapărat extras lichidul acumulat. Bineînţeles căla început a acceptat ceea ce i-au prescris medicii şi a urmat toate procedurile. A urmat o luna de tratament şi regim alimentar draconic( regim care nu i-a interzis total carnea) , după care a fost externată din spital într-o stare relativ bună.

În scurt timp (1 luna după externarea din spital), a început din nou să se simtă rău, iar în urmă controlului şi analizelor, boală revenise, de această dată mai agresiv. Medicii i-au insinuat să se interneze din nou şi să urmeze din nou acel tratament puternic.

Acela a fost momentul în care femeia a refuzat total să mai ia medicamentele prescrise de medici, şi a hotărât să-şi ia viaţă în propriile mâini.

Şi-a amintit de o reţeta despre care îi povestise o prietenă, o reţeta simplă, bazată pe consumul de sfeclă roşie în combinaţie cu oţet din cidru de mere.

A hotărât să urmeze această reţeta, chiar dacă starea ei era una destul de gravă. Ajunsese la o greutate de 40 de kg. Nu a cedat, a continuat să consume această salată zilnic, de trei ori pe zi, fără să mai consume nimic altceva decât foarte multă apă. Zilele treceau şi starea ei de sănătate se îmbunătăţea vizibil.

După două luni de cură cu salată de sfeclă roşie, în urmă analizelor, ficatul ei dădea semne de regenerare. Vestea a impulsionat-o şi mai mult , ea ajungând să trăiască practic de 6 luni doar cu trei salate de sfeclă roşie pe zi.

Iată că timpul a trecut, şi după doi ani de zile de la diagnosticare, analizele îi indică faptul că este perfect sănătoasă, a ajuns la 59 de kg, şi parcă ciroză nici măcar nu a existat. După cele 6 luni de consum doar al salatei de sfeclă, ea a mai adăugat în dietă fructe şi legume, toate consumate în stare crudă.

Iată mai jos reţeta pe care mi-a dezvăluit-o personal, reţeta ce i-a vindecat ciroză :

Ingrediente pentru o porţie de salată :

– 200 de grame de sfeclă roşie curăţată şi dată pe răzătoare

– 10-20 de ml de oţet din cidru de mere (după gust)

Mod de preparare :

Se amestecă sfeclă roşie dată pe răzătoare cu oţetul şi se consumă imediat.

Pentru tratamentul cirozei, este necesar să se consume o salată dimineaţă, una la prânz şi una seară.

Este important că pe timpul “tratamentului” să rămâneţi optimişti, iar vindecarea nu va întârzia să apară.