Lidia Feceoru a găsit leacul pentru boala intimă care afectează din ce în ce mai multe femei. Se ia o singură linguriță seara, e bun pentru toată lumea, cât mai mulți oameni trebuie să afle!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că a descoperit un leac pentru oamenii care suferă de virusul numit papiloma uman, o afecțiune care poate determina modificări ale țesuturilor de la nivelul membrelor superioare și inferioare, corzilor vocale, gurii și organelor intime.

Iată declarația și sfatul Lidiei Feceoru:

,,Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali. Toți avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe. Pe ficat, și așa mai departe. Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă. Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic.

Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”

Sursa: teotrandafir.com

CITEȘTE ȘI:

S-a aflat ce a băgat-o în depresie pe Cristina Stamate! Actrița și-a pus capăt zilelor de bunăvoie dintr-un motiv sfâșietor! Nimeni nu poate să creadă așa ceva, iată ce s-a întâmplat în ultimul ei an de viață

Deși avea 71 de ani atunci când s-a stins din viață, Cristina Stamate avea un organism sănătos. Potrivit spuselor unor oameni care au cunoscut-o personal, nu boala i-ar fi cauzat moartea, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut în urmă cu câțiva ani.

Se pare că abia în ultimul an Cristina Stamate trecuse printr-o schimbare și se transformase complet. Nimeni, în afară de câțiva prieteni apropiați, nu a știut prin ce dramă cumplită trecea, nici ce era în sufletul ei.

Din păcate potrivit unor cunoștințe ale regretatei actrițe, artista nu a mai avut puterea de a-și duce la capăt zilele, în ultima perioadă refuza să mănânce și ar fi fost găsită deshidratată de către medici, în locuința sa, asta fiindcă nu se îngrijea corespunzător.

Iată ce a declarat iubita prezentatoare Teo pe acest subiect:

,,Nu a mai vrut sa traiasca. I se luase de viata. Nu a mai vrut sa bea apa, nu a mai vrut sa manance, sa iasa din casa. Acum cateva zile cand i s-a facut rau nu a putut fi transportata la spital pentru ca nu a dorit asta. S-au facut interventii la locuinta. Ea si-ar fi revenit, dar daca nu mananci si nu bei nimic…Se pare ca ar fi fost vorba de un eveniment din viata ei personala care a terminat-o si nu a mai vrut sa mai continue (…) Ea aparea cu zambetul pe buze, insa doar din respect pentru publicul ei si oamenii care o iubeau”.

Sursa: wowbiz.ro