După ce a băut asta, a trebuit să-și cumpere haine noi! Licoarea ce topește toate kilogramele în plus!

Această licoare-minune trebuie consumată pe stomacul gol, iar rezultatele se vor vedea garanta în mai puţin de o lună. Un alt secret al e că ai nevoie de câteva pauze ca să-l foloseşti.

Nu mai lungim vorba şi îţi dezvălui care sunt cele trei ingrediente pe care trebuie să ţi le iei dacă vrei să începi să bei această băutură miraculoasă.

Aşadar, dacă vrei să topeşti câteva kilograme bune în perioada următoare, nu uita să adaugi în coşul tău de cumpărături când mergi la magazin data viitoare o lămâie, o ţelină şi apă plată. Amestecul rezultat ajută organismul să scape de retenția de apă, de balonare. Şi, în plus distruge grăsimea și elimină toxinele.

Alte avantaje ale acestei licori e că ingredientele sunt extrem de ieftine şi e gata în doar cinci minute.

Ca să prepari reţeta ai nevoie de următoarele cantităţi din ingredientele de mai jos:
– o lămâie
– 50 de grame de țelină rădăcină
– 50 de ml de apa

Mod de preparare:
1. Prima dată, stoarce lămâia și apoi toacă mărunt rădăcina de țelină. Ulterior, pune totul într-un bol și toarnă apa plată peste. Mixează bine cu un blender.
2. Desigur, dacă vrei să-ţi ajungă mai multe zile, cu condiţa să păstrezi băutura miraculoasă la frigider, poţi dubla cantitățile.

Cum foloseşti licoarea-minune:
Consum-o pe stomacul gol mereu. Ei bine, un alt secret constă în faptul că nu trebuie să-l bei tot odată. Bea amestecul miraculos timp de 10 zile consecutive, după care ia o pauză de 3 zile, potrivit secretele.com. Ulterior, poţi relua procedeul.

Un alt beneficiu de care te bucuri e că această reţetă reduce nivelul de zahăr din sânge, fiind foarte bun și pentru diabetici.