Ce se întâmplă dacă pui mujdei de usturoi în cadă, când faci baie. Merge și la femei și la bărbați și din ce în ce mai mulți încep să facă asta!

Trucul pe care vi-l prezentăm în acest articol poate părea straniu la prima vedere, dar trebuie să știți că are efecte incredibile care pot fi simțite pe propria piele încă de la prima utiizare.

Ce trebuie să faci? Seara, după ce ai ajuns acasă de la serviciu, mergi să faci o baie cu apă călduță, în care ai pus înainte și o cană de usturoi pisat, sau o jumătate de cană de praf de usturoi.

Intră în cadă și stai în acea apă timp de 30 de minute, după care te poți spăla cu gelul de duș sau cu săpunu pe care îl folosești în mod obișnuit. La final vei observa că te vei simți din ce în ce mai bine.

Există și motive întemeiate pentru această stare de bine: usturoiul are proprietatea de a extrage extrem de ușor și rapid toxinele din organism. Totodată, dacă ai probleme cu tensiunea, o baie cu usturoi te va ajuta să o reglezi. Baia cu usturoi poate fi aplicată cu succes și în cazul durerii musculare.

În plus este o experiență de-a dreptul euforică. Totodată este un mod relaxant, revigorant, detoxifiant și plăcut de a administra doze de usturoi, care să lucreze împotriva multor gripe, răceli sau a stresului cotidian.

Baia cu usturoi este o formă dinamică de prevenire a bolii, în special dacă în perioada respectivă îngrijiți un prieten bolnav de o boală contagioasă.

Sursa: esanatos.com

CITEȘTE ȘI:

Și-a dorit să moară! Monica Pop dezvăluie ce o măcina pe actriță de fapt: ,,Cristina Stamate nu a mai vrut să continue pentru că…”

Medicul Monica Pop dezvăluie că în afară de bolile fizice, actrița Cristina Stamate avea motive întemeiate pentru a nu-și mai dori să trăiască, pentru a renunța la luptă.

,,Din pacate, a facut un accident vascular si urmat de o depresie. Lucrurile au continuat sa se deprecieze. Cred eu ca nu a mai vrut sa mai continue viata. Avea niste motive personale pentru care gandea asa. Eu cred ca asa a fost sa fie. Ea a cedat”, a declarat, pentru Libertatea, prof. dr. Monica Pop, potrivit wowbiz.ro.

„Am fost prietenă cu ea și avea o suferință mai veche. Să știți că intervenția chirurgicală pe cord a reușit perfect. S-a simțit foarte bine după intervenția respectivă. N-are nicio legătură ce s-a întâmplat acum cu acel episod.

(…) Chiar îmi povestea cât de încântată este de profesorul Horațiu Moldovan care a operat-o și cât de bine se simte după intervenția chirurgicală”.

Dacă Monica Pop are dreptate, atunci adevărata cauză a morții Cristinei Stamate este depresia care a făcut-o pe artistă să renunțe pur și simplu la lupta pentru viața ei.

Trupul Cristinei Stamate a fost transportat la morga Spitalului Floreasca. Fratele actriței este cel care se va ocupa de funeralii.

Sursa: wowbiz.ro