Află ce gen de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut…

Femeile care s-au născut în luna ianuarie sunt extrem de ambiţioase, serioase şi conservatoare. Sunt destul de critice la adresa celorlalţi şi nu le place vorbească prea mult despre propriile sentimente.
În general permit se apropie de ele numai celor care li se aseamănă din punct de vedere intelectual.
Februarie. Femeile născute în februarie sunt extrem de romantice şi au nevoie fie tratate cu răbdare. Îşi schimbă starea de spirit destul de rapid şi de aceea sunt destul de greu de înţeles.
Modul lor de gândire este unul de abstract şi foarte greu iartă dacă sunt înşelate.
Martie.
Femeile care s-au născut în luna martie sunt pline de şarm şi carismă. Sunt loiale şi foarte dedicate.
Se îndrăgostesc foarte greu. Sunt simpatice doar până le superi, dar totuşi, este o adevăratăplăcere fii în preajma lor.
Aprilie.
Femeile care s-au născut în luna aprilie sunt extrem de diplomate şi este foarte uşor interacţionezi cu ele.
Sunt destul de geloase şi dacă se întâmplă aibă un moment de rafulare, este mai bine păstrezi distanţă. Te vor face te simţi cel mai fericit bărbat de pe pământ. Îşi deschid sufletul numai în faţă celor care merită cu adevărat.
Mai.
Femeile născute în luna mai sunt foarte persistente şi loiale principiile lor. Sunt femei extrem de atractive, au un caracter dificil şi pot deveni extrem de periculoase pentru un bărbat care seîndrăgosteşte de ele. Tocmai de aceea, cei care s-au îndrăgostit de o femeie născută în lunamai, o vor ţine minte toată viaţă.
Iunie. Femeile născute în luna iunie sunt foarte curioase, comunicative şi creative. De obicei vorbesc şi apoi gândesc. Apreciează persoanele care le spun adevărul în faţă. Au tendinţa de a manipula într-o relaţie.
Iulie. Femeile născute în luna iulie sunt foarte modeste, frumoase şi extrem de inteligente. Nu vor conflicte şi sunt politicoase cu toată lumea. Dacă le-ai înşelat, îţi poţi lua adio de la ele.
August. Femeile născute în luna august sunt o combinaţie între egoism şi altruism. Nu trebuie fii în competiţie cu ele căci până la urmă vor câştigă. Au un simt al umorului dezvoltat, însă nu le place fie luaţi peste picior.Vor fie mereu în centrul atenţiei şi suferă dacă nu se întâmplăaşa.
Septembrie. Femeile născute în luna septembrie sunt blânde, frumoase şi disciplinate. Nu îi uităniciodată pe cei care le trădează. Nu îi uită niciodată pe cei care i-au trădat şisunt destul de răzbunătoare. Aceste femei vor relaţii pe termen lung, nu sunt femei de o noapte. Pe de altăparte, sunt extrem de critice şi au aşteptări mari de la partenerii lor. Bărbatul trebuie demonstreze le merită.
Octombrie. Femeile născute în luna octombrie au un caracter foarte puternic. Sunt persoane sensibile, însă nu vor plânge niciodată în faţă cuiva. Sunt extrem de inteligente şi nu-şideschid sufletul în faţă oricui. Sunt adeseori invidiate de alte femei.
Noiembrie. Femeile născute în luna noiembrie sunt întotdeauna cu un pas înaintea celorlalţi. Îşidau seama imediat când cineva încearcă le păcălească. Sunt genul de persoane care spun întotdeauna adevărul, chiar şi dacă doare.
Decembrie. Femeile născute în luna decembrie pot fi foarte nerăbdătoare, dar norocoase căcigăsesc mereu o cale de a ieşi câştigătoare. Au darul de a-i binedispune pe ceilalţi, au o inimadeschisă şi, în general, acceptă „loviturile” din partea celorlalţi.