3 momente grele care au trimis-o pe masa de operaţie. De ce şi-a tăiat, de fapt, stomacul Ozana Barabancea și cum arată acum:

Ozana Barabancea se bucură din plin de succesul operaţiei de micşorare a stomacului,iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Aceasta a avut parte de o schimbare spectaculoasă şi este din ce în ce mai slabă. Vedeta a mărturisit care au fost momentele grele care au făcut-o să se gândească la operaţie.

Au trecut 5 luni de când Ozana Barabancea a trecut prin operaţia care a schimbat-o complet, dar încă schimbările au loc. Vedeta nu se opreşte din slăbit şi nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu noua sa siluetă.

Recent, Ozana Barabancea a mărturisit într-un interviu care au fost momentele grele din viaţa sa care au făcut-o să ia decizia ce mare. A mărturisit că a fost cea mai grea decizie din viaţa ei, dar totul a decurs aşa cum a trebuit, iar ea este foarte încântată de rezultatul final.

„A fost o decizie grea. M-am documentat şi chiar am vorbit cu câteva doamne s-au operat înaintea mea. Au fost 3 momente culminante în viaţa mea… Primul a fost când am mers pe Vârful Omu’ şi era să mor, al doilea moment greu l-am simţit când nu mai puteam să urc scările şi oboseam foarte mult. Cel mai greu moment dintre acestea a fost când nu mai eram un om sociabil, m-am retras la un moment dat din cauza oboselii”, a declarat Ozana Barabancea în interviul acordat, potrivit spynews.ro.

Ozana Barabancea, suferință după tăierea stomacului: „Mi s-a făcut rău”

Slăbitul a fost o prioritate pentru Ozana Barabancea, de-a lungul anilor, dar, cu toate că a încercat numeroase metode, de la diete, la sport, în cele din urmă, a recurs la metoda extremă de a-și tăia din stomac. Rezultatul spectaculos are însă și un preț.

Artista a mărturisit că a scăpat de 30 de kilograme, însă este nevoită să țină un regim alimentar foarte strict și o simplă abatere, îi poate face mult rău.:

„De vreo trei ori mi s-a făcut rău, pentru că nu am fost cuminte și sunt obligată să am trei mese pe zi, fără ciuguleli, la un interval de cinci ore între mese. Nu există gustări, există multă apă și eventual, lichide fără zahăr. Mănânc cam 100 de grame pe masă, mănânc și mestec mult. Acum am venit de la doamna doctor nutriționist. Am mâncat ceapă, vinete cu maioneză și mi s-a făcut rău. Iar acum am mâncat murături. Am sărit peste masă și am mâncat la ora 03.00.”

Ozana Barabancea a mărturisit că nu s-a mai simțit niciodată atât de rău, din cauza unei simple abateri alimentare: „Am avut arsuri, dureri, mi s-au răcit mâinile și picioarele. M-am panicat, că așa de rău nu-mi fusese până atunci. Am scos răul din mine și am adormit într-o rână, că nu puteam sta întinsă. În primul an trebuie să fiu atentă, apoi se formează un reflex. Nu mai am starea de foame, poftele degeaba le am că-mi impun mental”.